Manchester City pelaa upeaa kautta. Vielä on kuitenkin matkaa maailman parhaaksi joukkueeksi, jos asiaa kysytään Yaya Tourélta.

City ei ole koko kauden aikana hävinnyt yhtään ottelua. 19 ottelustaan joukkue on voittanut peräti 18. Tiistaina City varmisti lohkovoittonsa Mestarien liigassa, kun joukkue kaatoi Feyenoordin maalein 1-0. Voitosta huolimatta Cityn pukuhuoneessa tunnelma ei ollut erityisen hyvä. Joukkue olisi nimittäin voinut pelata paljon paremminkin.

– Se on normaalia ihmisluonteelle, että välillä vähän laiskotuttaa. Jos luulee olevansa muita parempi, se voi nousta päähän, etenkin nuorilla pelaajilla. Sitä luulee olevansa paras, Yaya Touré sanoi The Telegraphin mukaan.

– Feyenoord tulikin vahvasti ja teki homman meille vaikeaksi. Valmentajamme [Pep Guardiola] oli pelin päätyttyä aika vihainen joukkueelle. Me voimme olla parempia. Me pelasimme laiskasti.

Tourén mukaan ero aivan maailman huippujoukkueisiin on siinä, että Cityllä taso voi vielä heilahtaa liikaa alaspäin, kun taas tietyt joukkueet suorittavat pelistä toiseen huipputasolla.

– Siitä olen huolissani. Välillä kun valmentaja tekee jotain muutoksia, emme keskity tarpeeksi. Annamme huonoja syöttöjä ja mokaamme helppoja tilanteita. Niin valmentajakin sanoi pukuhuoneessa.

– Me olemme hyvässä vireessä, mutta kun katson Juventusta, Real Madridia tai Barcelonaa, meidän on oltava vahvempia ja parempia. Tilastoilla ei ole mitään merkitystä. Meidän on [jossain vaiheessa] kohdattava noita joukkueita ja silloin näemme, missä menemme.