Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on kiistänyt väitteet, joiden mukaan hänen ja seuran laitapuolustaja Danny Rosen välit olisivat huonossa kunnossa.

Englannin maajoukkuepuolustaja Rose, 27, jätettiin kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle, kun Tottenham kohtasi lauantaina paikallisvastustajansa Arsenalin Pohjois-Lontoon derbyssä. Arsenal voitti ottelun 2-0.

– Kihisin raivosta. Olin vihainen, mutta ymmärtäväinen samaan aikaan. Ei ole ollut mitään riitaa tai väittelyä. Ei ole ollut mitään välirikkoa. Manageri vain sanoi minulle, että hänestä olisi parempi, jos vetäisin kovan treenin lauantaina, ja niin minä tein, kommentoi Rose tapausta Telegraphin mukaan.

– Olin vihainen, koska en ollut kokoonpanossa, mutta minä ymmärrän ja arvostan hänen (Pochettinon) näkemyksiä.

Argentiinalaismanageri Pochettinon mukaan Rose ei vaikuttanut vihaiselta heidän keskustellessaan kokoonpanosta.

– Hän ei ikinä näyttänyt sitä tunnetta minulle. Keskustelimme asiasta peliä edeltävänä päivänä, eikä hän näyttänyt minulle olevansa vihainen. Toki hän oli pettynyt, koska kaikki pelaajat haluavat aina olla mukana.

– Ymmärrän, jos hän oli jälkikäteen vihainen, kuten muut pelaajat, jotka eivät pelaa. Minä pidän siitä, kun pelaajat tuntevat niin, sillä se osoittaa, että he ovat kiinnostuneita auttamaan joukkuetta ja haluavat pelata.