Valioliigan viideltä alkaneet ottelut on saatu päätökseen.

Crystal Palace nappasi toisen voittonsa manageri Roy Hodgsonin alaisuudessa kaatamalla Stoken kotikentällään 2-1. Xherdan Shaqiri vei vieraat johtoon 53. minuutilla, mutta Reuben Loftus-Cheek toi Palacen tasoihin vain hetkeä myöhemmin. Ottelun ratkaisua saatiin odotella lisäajalle asti. Pelikello näytti jo 92 minuuttia, kun Mamadou Sakho ratkaisi väännön ja toi kolme pistettä Hodgsonin miehistölle.

Manchester United päihitti Old Traffordilla sarjanousija Brightonin 1-0. Ottelun ainoa osuma nähtiin 66. minuutilla, kun Ashley Youngin laukaus otti kimmokkeen Brighton-puolustaja Lewis Dunkista, ja pallo leijaili maalivahti Mathew Ryanin yli takanurkkaan.

Toinen sarjanousija Newcastle koki kovia, kun Watford kävi nappaamassa 3-0-vierasvoiton St. James’ Parkilta. Will Hughes ampui kauden toisen osumansa 19. minuutilla. Ensimmäinen jakso oli jo päättymäisillään, kun pallo oli taas Newcastlen verkossa. Puolustaja DeAndre Yedlin ohjasi epäonnekseen Watfordin keskityksen omaan maaliin. Ottelun viimeisestä maalista vastasi 62. minuutilla Andre Gray.

Swansea ja Bournemouth eivät saaneet paremmasta selvyyttä, ja joukkueiden ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Tottenham joutui tyytymään kotikentällään 1-1-tasapeliin West Bromwichia vastaan. Salomón Rondón vei vieraat johtoon jo neljän minuutin jälkeen. Tottenhamin pelastavaksi enkeliksi nousi 74. minuutilla Harry Kane, joka jatkoi Dele Allin keskityksen yhdellä kosketuksella verkkoon.