Arsenal otti Alexis Sánchezin lisäajalla tekemällä rankkariosumalla niukan 1-0-voiton Burnleyn vieraana. Sinnikkäästi ottelussa mukana pyristellyt kotijoukkue joutui pettymään karvaasti lopulta.

Burnleyn alkukausi on ollut Valioliigan piristysruiske. Eikä tasapeli todellakaan ollut kaukana Arsenalia vastaan. Manageri Sean Dyche oli ymmärrettävästi pettynyt ottelun jälkeen.

– Se oli tyhjä arpa. Tuskin kukaan olisi laittanut rahojaan tuolle loppuratkaisulle, Dyche sanoi BBC:n mukaan.

Rankkari vihellettiin, kun Aaron Ramsey kaadettiin boksin sisällä. Tuomio oli kova. Dyche ei halunnut lähteä kommentoimaan vihellystä, vaikka pelin aikana mies kävi todella kuumana, kun tuomio tuli.

– Sisälläni kiehuu kovasti. Se oli todella epätodennäköistä, että vihellystä ei olisi tullut tällaisena päivänä. Siinä kaikki, mitä aion siitä sanoa, Dyche totesi mystisesti.

Burnley on isojen seurojen jälkeen seitsemäntenä sarjassa. Vaikka tappio Arsenalille oli kivulias, on Burnleyn alkukausi ollut sensaatiomainen. Arsenalille koettu tappio kuitenkin kirpaisee, varsinkin tapa miten tappio tuli.

– Olen sanonut pelaajille, että jatkamme kehittymistä, täytyy vain jatkaa eteenpäin. Olen myös sanonut heille, että tämä on todellisuus. Jalkapallo on ankara peli ja joskus se satuttaa sinua, Dyche totesi.