[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Leicester-Tottenham
Tiistaina 28.11 klo 21.45
Valioliiga

Leicester yrittää jättää eroa putoamisviivaan koko ajan, mutta projekti etenee tuskallisen hitaasti. Lokakuun lopulla pelatut kaksi kotiottelua toivat molemmat voiton (toinen ottelu Liigacupia), mutta marraskuun otteluissa joukkue on edelleen ilman voittoa. Takana on kaksi tasapeliä sekä 0-2-tappio Manchester Citylle.

Sijalla 12 majaileva joukkue on Claude Puelin johdolla kuitenkin saanu rauhan tekemisilleen, ja muun muassa Jamie Vardy on väläytellyt vauhtiaan aika ajoin. Kenttätasapaino vaatii hieman vielä viilaamista, jotta joukkue pystyisi napsimaan nähtyä enemmän pisteitä ja peli olisi tasapainoisempaa.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Tottenham on tietynlaisessa kriisissä itsekin. Hyvät otteet etenkin Mestarien liigassa ovat vaihtuneet ongelmiin Valioliigassa. Viime kierroksella joukkue jäi harmittavaan tasapeliin West Bromwichia vastaan, ja toissa kierroksella tuli karu 0-2-tappio derbyssä Arsenalia vastaan. Vaivaako joukkuetta väsymys vai mikä, mutta se on valahtanut jo sarjan viidennelle sijalle.

Harry Kane jatkaa maalipörssin toisena yhdeksällä osumallaan, mutta kaipaisi tulitukea joukkukavereiltaan. Alkukauden dynaaminen ja vauhdikas peli loistaa poissaolollaan.

Poissaolot

Leicesterin riveistä sivussa ovat Robert Huth, Matty James sekä Adrien Silva. Tottenhamilta sivussa ovat Victor Wanyama, Toby Alderweireld sekä mahdollisesti Érik Lamela.

Arvio

Leicester on löytämässä uudelleen kadonnutta peliään ja on vaarallinen joukkue nimenomaan Tottenhamin kaltaisia joukkueita vastaan, jotka pitävät paljon palloa. Ottelussa tullaan näkemään nopeita kääntöjä kohti Tottenhamin maalia pallonriistojen jälkeen. Näissä tilanteissa nälkäinen Jamie Vardy on parhaimmillaan ja on todellinen uhka hyökkäyspäässä.

Tottenhamin pieni suvantovaihe ja vieraspeli kääntävät pelisuosituksia kotijoukkueen puolelle. Viimeisestä viidestä kohtaamisesta Tottenham on voittanut kaksi, kahdesti on pelattu tasan ja Leicester on juhlinut voittoa kerran. Rohkea pelaaja pelaa ottelua kotimenestyksen kautta. Tottenhamin pelaajia voi painaa kiireinen alkukausi Mestarien liigan peleineen sekä Valioliigan kiivas pelitahti.

Leicester-Tottenham 1X (2.03)