Southamptonin Nathan Redmond on paljastanut, mitä Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoi hänelle kiivaan keskustelutuokion aikana.

Keskiviikon valioliigakohtaamisen jälkeen Redmond oli kävelemässä muiden pelaajien tavoin kohti pukuhuoneita, kun Guardiola alkoi raivota hänelle.

Eräs brittilehti väitti espanjalaisen haukkuneen 23-vuotiasta Redmondia ”r-nkkariksi”, mutta se ei pidä pelaajan mukaan paikkaansa.

– Kyllä, hän oli hyvin intohimoinen, intensiivinen ja aggressiivinen, mutta hän oli vain hyvin kohtelias ja positiivinen minua kohtaan. Hän kommentoi ominaisuuksiani nuorena englantilaisena pelaajana ja kertoi, kuinka hän olisi halunnut minun hyökkäävän enemmän hänen joukkuettaan vastaan – samalla tavalla kuin viime kaudella, Redmond kirjoitti Twitterissä.

– Kerroin hänelle, mitä managerini oli pyytänyt minua tekemään pelissä. Se oli siinä, ei enempää eikä vähempää. Pep ei sanonut minua kohtaan mitään negatiivista tai loukkaavaa, ja se on asia, joka tekee hänestä yhden maailman parhaista jalkapallomanagereista.

– Häviäminen pelin viimeisellä potkulla, niin kovan työnteon jälkeen yli 90 minuutin aikana olin erittäin pettynyt, mutta kun yksi maailman parhaista managereista antaa sinulle kohteliaisuuden tai minkä tahansa neuvon, silloin kuuntelet.

Redmond totesi pitävänsä kirjoitusta esimerkkinä laiskasta journalismista.

– Se ei tee palvelusta niille lajin parissa toimiville urheilutoimittajille, joista pidän, joiden kanssa teen mielelläni töitä ja joita kunnioitan aidosti.