West Bromwichin uusi manageri Alan Pardew ylistää Watfordin 20-vuotiasta brasilialaispelaajaa Richarlisonia, joka on ollut yksi syyskauden suurimmista sensaatioista Englannissa.

– Richarlison on tehnyt räjähtävän startin Watfordissa, Pardew kirjoitti hieman ennen nimitystään Daily Mail -lehden kolumnissa.

– Jos hän jatkaa pelaamista tällä tavalla, hän on ehdokas Vuoden nuoreksi pelaajaksi debyyttikaudellaan. Watford ja sen rekrytointitiimi ovat tehneet erittäin hyvää työtä hankkiessaan hänet.

– Hän näyttää löytävän tilaa niin helposti ja käyttää sitten tuota tilaa luodakseen maalipaikkoja itselleen. Hän saa sen näyttämään niin helpolta. Hän näyttää superlahjakkuudelta.

Pardew on ollut erityisen vaikuttunut siihen, että Richarlison vaikuttaa sopeutuneen Watfordiin todella nopeasti.

– Normaalisti odottaisi, että Etelä-Amerikasta tulevan nuoren pelaajan sopeutuminen veisi aikaa. Saattaisi tulla väläyksiä hänen rantakikoistaan, mutta managerin odottaisi sanovan ”Kyllä, erittäin hyvä, mutta hänen pitää tehdä se säännöllisemmin ja olla tasaisempi”.

Pardew’n mielestä Watfordin kokoonpanosta löytyykin nyt ”luksuspelaaja”, joka hämmästyttävän tasainen sekä kotona että vieraissa.

– Hän tekee maaleja, hän luo. Hän on uhka pallon kanssa ja ilman palloa.

Lähde: Hertfordshire Mercury