[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Arsenal-Manchester United
Lauantaina 2.12 klo 19.30
Valioliiga

Arsenal on herännyt! Joukkue myllytti viikkokierroksella Huddersfieldin odotetusti peräti 5-0 ja näyttää olevan kotikentällään tällä hetkellä pitelemätön. Kuntopuntarin kolmantena oleva joukkue on voittanut neljästä edellisestä kamppailustaan kolme Valioliigassa ja noussut sarjataulukossakin Chelsean ja Unitedin kantaan taistelemaan paikasta kolmen parhaan joukkoon. Joukkue näyttää yhtenäiseltä ja Alexandre Lacazette sekä Alexis Sánchez ovat tällä hetkellä hurjassa iskussa. Lacazette on iskenyt toistaiseksi seitsemän maalia. Sánchez neljä.

United on ainakin vielä sarjassa toisella sijalla, mutta takana tulevat joukkueet hengittävät kovasti niskaan. Viikkokierroksella joukkue kaatoi Watfordin vieraissa 4-2, mutta välillä tuntuu että jotain pelistä uupuu. Romelu Lukaku oli alkukaudesta täysin pitelemätön, mutta nyt belgialainen on viimeistellyt vain yhden osuman viimeiseen kolmeen viikkoon. Ainoat pistemenetykset United on kokenut tällä kaudella vieraissa, joten vierasottelu kovakuntoista Arsenalia vastaan ei kuulosta lähtökohtaisesti kovin helpolta. Paul Pogban ja Marcus Rojon kuntoutuminen vammoistaan on joukkueen kannalta erittäin iloinen asia, etenkin Pogba on paluunsa jälkeen ollut todella hyvä. Manchester Unitedin etuna on laaja rinki, josta yllätyskorttina löytyy mm. Zlatan Ibrahimović, joka saatetaan nähdä kentällä tänäänkin jossain vaiheessa.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Arsenalilla poissa ottelusta on pitkäaikaispotilas Santi Cazorla sekä hyökkääjä Alexandre Lacazette. Lacazette on iso menetys kotijoukkueelle. Unitedilta sivussa jatkavat Michael Carrick ja Phil Jones sekä epävarmoina Eric Bailly, Nemanja Matic ja Marouane Fellaini.

Arvio

Arsenalille Lacazetten poissaolo on kova isku, mutta toisaalta toinen ranskalainen, Olivier Giroud saa jälleen mahdollisuuden kärjessä. Giroud on tällä kaudella maalannut kolmesti, joista kaksi tuli juuri muutama päivä sitten Huddersfieldiä vastaan. United on tiukan paikan edessä, pisteitä olisi saatava jotta pahin kilpakumppani Manchester City ei kasvattaisi lisää eroa sarjakärjessä. Ero on jo kahdeksan pistettä. Vierasjoukkue saattaa lähteä pelaamaan varovaista peliä ja puolustaa omaa maaliaan viimeiseen asti, mutta toisaalta Arsenalin kova kotikunto ja Unitedin laadukas keskikenttä saattavat luoda maalipaikkoja molempiin kenttäpäätyihin. Vaikka kyseessä on klassinen kuuden pisteen kamppailu elintärkeistä sarjapisteistä, uskomme että lauantai-iltana futisfaneja hemmotellaan vaihdikkaalla ja maalirikkaalla pelillä. Sen verran taitoa ja nopeutta molemmista joukkueista löytyy. Arsenal haluaa varmasti jatkaa tahratonta kotitilastoon, joukkue on kotonaan edelleen täydellinen, kauden saldo on 7-0-0 ja maalisuhde 20-4.

Yli 2.5 maalia (1.99)