Alan Pardew’n ensimmäinen ottelu West Bromwichin peräsimessä päättyi viikonloppuna maalittomaan tasapeliin. Vastassa oli managerin entinen seura Crystal Palace.

Pardew myönsi, että hänen joukkueensa erikoistilannepelaaminen ei yltänyt toivotulle tasolle. Viimeinen vartti ennen taukoa oli WBA:lle erittäin vaikea.

– Olin todella tyytyväinen toiseen puoliaikaan. Sam (Field) teki loistavaa työtä vasemmalla laidalla, ja Jay (Rodriguez) näytti tehokkaammalta Salomonin (Rondon) parina, Pardew kertasi Birmingham Mailin mukaan.

– Neljän alakerta ja Claudio (Yacob) olivat loistavia suunnanmuutoksessa ja pitivät momentumin pelissä. Palacella ei ollut juurikaan paikkoja toisella puoliajalla. Ehkä yksi hieno hetki (Ruben) Loftus-Cheekiltä, mutta muuta en muista.

Kokonaisuudessaan Pardew kertoi nauttineensa paluusta tositoimiin, vaikka täysi pistepotti jäi vielä saamatta ja WBA:n pitkä voitoton putki sai jatkoa.

– Pukuhuoneen toveruudesta ja tunnelmasta nautin, mutta en ole varma, nautinko kaikista hajuista pukuhuoneessa. Muutoin se oli mukavaa, hän veisteli.

– Joukkueessa on joitakin todella hyviä ammattilaisia. Mielestäni he keskittyivät peliin erittäin hyvin, koska meiltä löytyy paljon kokemusta. Odotan innolla työskentelyä heidän kanssaan.

Aiemmin muun muassa West Hamia, Southamptonia ja Newcastlea luotsannut Pardew korvasi managerina Tony Pulisin, joka sai potkut viime kuussa.