Chelsean hyökkäävä keskikenttäpelaaja Eden Hazard kiinnostaa siirtomarkkinoilla isoja seuroja. Hazardin sopimus Chelsean kanssa on voimassa vuoteen 2020, eikä joukkueensa tähtipelaaja ainakaan lähde halvalla Chelseasta.

Viime kesän siirtoikkuna muutti siirtomarkkinoita lopullisesti. Neymarista maksettiin yli 200 miljoonaa euroa, kun hän siirtyi PSG:hen. Hazardin mukaan siirtomarkkinat eivät ole entisensä enää viime kesän jälkeen.

– Jonkun täytyy maksaa omaisuus saadakseen Chelsea myymään (minut). Sellaista jalkapallo on tällä hetkellä. Sen jälkeen kuin Neymarista ja kumppaneista maksettiin 100 tai 200 miljoonaa euroa, nyt seurojen täytyy maksaa järkyttäviä summia pelaajista. Se on ongelma, Hazard kertoi nauraen Onze Mondial.

Hazard ei lähtenyt kommentoimaan tulevaisuuden suunnitelmiaan. Belgian maajoukkuemiehen tavoitteena on pelata mahdollisimman hyvä kausi Chelseassa. Aiemmin Hazard vitsaili, että hänen arvonsa olisi 300 miljoonaa euroa. Nyt hän uskoi hinnan jo nousseen.

– Viimeksi kun vitsailin, että minusta pitäisi maksaa 300 miljoonaa euroa. Olisiko siihen tullut ehkä 50 miljoonaa euroa lisää? 350 miljoonaa euroa, se on silti aika paljon rahaa, Hazard sanoi ja repesi nauruun.

Pieni vihjaus lipsahti myös mukaan.

– Rehellisesti sanottuna minulla ei ole mitään hajua (omasta arvosta). En voi liikaa puhua tästä, koska muuten Chelsea ei koskaan myy minua, Hazard sanoi ja jätti vihjauksen jokaisen itse arvioitavaksi.

Ainakin Real Madrid on ollut kiinnostunut Hazardista.

Lähde: Calcio Mercato