© Kuva: Getty Images

Lehti: Joe Hartin alamäki jatkuu – menettämässä ykköstorjujan paikan maa- ja seurajoukkueessa

Englannin maajoukkueen pitkäaikainen ykkösmaalivahti Joe Hart on mahdollisesti menettämässä paikkansa West Hamin ykköstorjujana, kertoo Guardian.

Hart, 30, ei ollut West Hamin kokoonpanossa sunnuntaina, kun joukkue hävisi Valioliigassa kärkijoukkue Manchester Citylle 1-2. Ottelussa Hammersin maalia vartioi espanjalaisvahti Adrián, joka teki Guardianin mukaan otteillaan vaikutuksen manageri David Moyesiin.

Lehti kertoo, että Moyes harkitsee valitsevansa Adriánin myös tulevan viikonlopun otteluun Chelseaa vastaan.

Manchester Citystä lainalla pelaava Hart on päästänyt 14 Valioliigan ottelussa jo 30 maalia ja saanut paljon lokaa niskaansa esityksistään. Lontoolaisjoukkueen puolustus ei ole tosin helpottanut hänen työtään, ja West Ham makaa 15 kierroksen jälkeen Valioliigan sijalla 19.

Hartin mahdollinen putoaminen West Hamin kakkosvaihtoehdoksi olisi kova kolaus myös hänen toiveilleen pysyä Englannin maajoukkueen ykköstorjujana, sillä maajoukkuevalmentaja Gareth Southgate on painottanut, että aikoo valita ryhmäänsä vain pelaajia, jotka pelaavat aktiivisesti seurajoukkueissaan.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä
tai lisää Snapchatissa valioliiga