Liverpoolin Danny Ings on pikku hiljaa palaamassa täyteen pelikuntoon.

Ings on aloittanut valioliigaottelun viimeksi yli kaksi vuotta sitten. Viime vuosina polvivammat ovat haitanneet uraa. Tällä kaudella Ings on pelannut yhden ottelun Liigacupissa ja kahdeksan reservien Valioliiga 2:ssa.

– Hän ei ole kaukana, Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp sanoi melko hiljattain lehdistölle.

– Tärkeintä on, että hän alkaa taas olla hyvässä pelikunnossa. Mutta ongelma on se, että meillä on hyökkääjiä, jotka ovat harjoitelleet 4-5 kuukautta, kun taas hän on ollut vähän väliä poissa.

– Hän ei ole kaukana, mutta hänen edellään ovat Roberto Firmino, Danie Sturridge ja Dominic Solanke, jotka ovat olleet vahvasti mukana. En voi laajentaa kokoonpanoa. Mutta Danny sinänsä alkaa näyttää hyvältä. Hän on terävänä.

Ilman loukkaantumissumaa tilanne Liverpoolissa ei kauden aikana muutu. Toisin sanoen Ingsin on etsittävä peliaikaa muualta. The Guardianin mukaan ottajista ei ole pulaa.

Lehti kertoo, että ainakin West Ham ja Newcastle ovat kiinnostuneet lainaamaan Ingsin tammikuussa. Guardianin mukaan kilpajuoksuun saattavat osallistua myös Stoke, Crystal Palace, West Brom ja Brightonkin.