Lauantain viimeisessä Valioliiga-ottelussa Leicester haki 3-2-voiton Newcastlen kotikentältä St James’ Parkilta.

Newcastle siirtyi heti ottelun ensimmäisillä minuuteilla kotiyleisön riemuksi 1-0-johtoon. Dwight Gayle tarjoili Joselulle avopaikan ja espanjalaishyökkääjällä oli helppo työ laittaa pallo ensimmäisellä kosketuksella maaliin noin seitsemästä metristä.

Tasoitus tuli kuitenkin vain 15 minuuttia myöhemmin. Riyad Mahrez sai pallon keskiympyrän tuntumassa. Hän sai melko vapaasti kuljettaa noin 25 metriin, josta hän laukoi upeasti vasemmalla jalallaan pallon oikeaan yläkulmaan.

Noin tunnin pelin jälkeen Leicester siirtyi ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Joukkue avasi Newcastlen pakettia kauniisti siirtelemällä palloa, jonka jälkeen peliväline pelattiin Marc Albrightonille. Hän pudotti pallon Demarai Greylle, joka tykitti rangaistusalueen rajalta pallon pienen kimmokkeen kautta etuyläkulmaan.

3 - Demarai Gray has scored three goals in seven Premier League appearances under Claude Puel, after scoring just once in his first 50 games in the competition. Spark.

Newcastle ei kuitenkaan luovuttanut. Ensimmäisen maalin syöttänyt Gayle sai pallon kulmapotkun jälkitilanteesta. Hän pelasi jalkansa auki ja ampui kimmokkeen kautta vasempaan alakulmaan, kun Kasper Schmeichel syöksyi laukauksen alkuperäiseen suuntaan oikealle.

Tasoituksen jälkeen molemmat joukkueet hakivat rohkeasti johtomaalia. Minuutteja ennen varsinaisen peliajan päättymistä siinä onnistui Leicester. Pallo pelattiin nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Shinji Okazakille. Japanilainen aikaili niin, että vaihdosta kentälle tullut Newcastlen Ayoze Perez ehti vielä tilanteeseen. Espanjalainen sai toki riistettyä pallon, mutta epäonnekseen se kimposi suoraan omaan maaliin.

Perezin oma maali jäi ottelun viimeiseksi, joten Leicester voitti ottelun värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-2.