15 sarjakierroksen jälkeen Liverpool on Valioliigassa neljännellä sijalla. Viime aikoina joukkueen tulokset ovat olleet positiivisia, sillä viiden ottelun kuntopuntarissa joukkueen edellä on vain sarjakärki Manchester City.

Hyvästä tulosvireestä huolimatta joukkueen on huhuttu olevan aktiivinen tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta Liverpool-legenda Sami Hyypiän mielestä vahvistuksille ei ole tarvetta.

– Tällä hetkellä mielestäni mikään osasto ei tarvitse vahvistamista, Hyypiä sanoi Goalille.

– Voitamme otteluita, teemme maaleja ja pelaamme jopa nollapelejä, joten kaikki on hyvin tällä hetkellä.

Hyypiän mielestä on selvää, että joukkuetta tulee kehittää koko ajan, mutta pelaajahankintojen sijaan tulisi keskittyä nykyisen pelaajamateriaalin kehittämiseen.

– Joka kausi haluat olla parempi ja siihen on kaksi tapaa. Voit joko kehittää pelaajiasi tai ostaa uusia. En ole jutellut Jürgen Kloppin kanssa viime aikoina, joten en tiedä, mitä hän on suunnitellut.

Hyypiä kertoi, että mestaruuden saavuttaminen tällä kaudella on jo todella haastavaa, mutta vähimmäistavoitteeksi tulee ottaa paikka Mestarien liigassa ensi kaudella.

– Tällä kaudella sarjan mestaruus on todella, todella vaikeaa, koska olemme jo niin paljon Manchester Cityä jäljessä ja he tuntuvat saavan pisteitä joka viikko.

– Vähimmäistavoite on tietenkin sijoittua Valioliigassa neljän parhaan joukkoon ja pelata Mestarien liigassa ensi vuonna tai jopa voittaa Mestarien liiga.