Jotkut Chelsean kannattajat ovat purkaneet sosiaalisessa mediassa turhautumistaan italialaisen Davide Zappacostan, 25, esitykseen lauantain ottelussa West Hamia vastaan.

Länsilontoolaisten tappioton putki päättyi, kun West Ham vei pääkaupungin paikallistaiston nimiinsä loppuluvuin 1–0.

Zappacosta pelasi London Stadiumilla oikean wing-backin roolissa, mutta esitys jätti paljon parantamisen varaa. Mies oli pahoissa vaikeuksissa Hammersin Arthur Masuakun kanssa.

– Zappacosta on yksi huonoimmista pelaajista, joita olen Chelsean paidassa nähnyt viimeksi kuluneen kymmenen vuoden aikana. Hän on todella huono, eräs Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

– Zappacosta 25 miljoonalla punnalla?!!! Meillä täytyy olla parempia oikeita laitapuolustajia lainalla (muissa seuroissa). Hän on roskaa, manaa toinen.

– Zappacosta ei kylläkään ole keskinkertainen. Hän on yksi huonoimmista pelaajista, joita meillä on seurassa koskaan ollut. Contea ei voi syyttää, kolmas tiivistää.

Italialainen hankittiin kesällä Torinosta neljän vuoden sopimuksella.

Kenneth

@NiceGuyKenny
Well it’s either that, or sign better £30m+ players. Zappacosta for £25m?!!! We MUST have better right backs on loan than him. He’s garbage.

It speaks volumes about Cahill that I can't quite tell who the worst player on the pitch is between him and Zappacosta, because Zappacosta is one of the worst players I have seen at Chelsea in the last 10 years. He's really bad.

JMH

@JakeMH
Zappacosta shouldn’t play in a Chelsea shirt. Bakayoko needs to be dropped for a few games. Batshuayi needs to play more. We don’t need to play 352 against smaller teams. Simple as that. #CFC

LAXU$

@laxusjames3

Chelsea FC

@ChelseaFC
Will there be one last chance? #WHUCHE
Sell Zappacosta thank you!