Manchester City nappasi eilen arvokkaat pisteet Old Traffordilta, kun Manchester United kaatui maalein 2-1.

Peli oli vahvasti Cityn kontrollissa. Pallonhallinta kirjattiin vieraiden hyväksi 65-35 ja laukaukset 14-8. Maalia kohtikin City laukoi enemmän, 7-5. Ottelun jälkeen United-legenda Gary Neville antoi täyden tunnustuksen Citylle.

– Mielestäni City oli ihan toisella tasolla kuin United, Neville sanoi Sky Sportsin Super Sunday –ohjelmassa.

– Ensimmäisellä jaksolla United vaikutti ahdistuneelta, kun se sai pallon riiston jälkeen. Toisella puoliajalla Unitedin taso ei vain riittänyt.

– Se on kova juttu, mitä City onnistui tekemään. Ensin pelata vieraissa Chelseaa vastaan tuolla tasolla ja sitten tulla tänne pelaamaan tällä tavalla. He näyttivät kaapin paikan ja uhkuivat itseluottamusta.

– Maalit olivat mitä olivat ja José [Mourinho] ei voi uskoa, että he päästivät kaksi maalia erikoistilanteista. Mutta harva joukkue on viimeisen 25-30 vuoden aikana tullut tänne ja dominoinut tuolla tavalla.

– Sitä puhutaan Barcelonasta ja Real Madridista. Harva joukkue [niiden lisäksi] tulee tänne ja pystyy tuohon. Näin ottelun lopussa joidenkin United-fanien jopa taputtavan Cityn managerille ja pelaajille.

– 70 000 Unitedin fania käveli stadionilta pois ja oli sitä mieltä, että parempi joukkue voitti. Ei tuosta voi oikein valittaa. City olisi voinut tehdä kolme tai neljäkin.