Jos Tottenham takeltelikin viime kaudella Mestarien liigassa pudoten jatkosta jo alkulohkon jälkeen, oli tällä kaudella toinen ääni kellossa. Spurs arvottiin samaan alkulohkoon Real Madridin ja Borussia Dortmundin kanssa, mutta niin vain lohkovoittoa juhlittiin juuri Lontoossa – parhaalla pistesaldolla kaikista lohkovoittajista.

Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvotaan maanantaina klo 13 alkaen, ja Tottenhamin maalitykki Harry Kane ja manageri Mauricio Pochettino toivovat joukkueelleen mahdollisimman kovaa vastusta.

– Oltuamme samassa lohkossa Real Madridin ja Dortmundin kanssa, ja pärjättyämme niin hyvin, kaikki sanovat, ettemme pelkää ketään. Päästäkseen pitkälle Mestarien liigassa on joka tapauksessa pelattava Euroopan parhaita joukkueita vastaan, joten katsotaan, kenet saamme, Harry Kane sanoo.

– Rakastan Real Madridia ja muita isoja vastaan pelaamista. Rakastan parhaiden haastamista, sillä olen voittajatyyppi.

– Kuten ottelustamme Real Madridia vastaan näki, pelaan mieluummin sellaista joukkuetta vastaan, joka motivoi jokaista. Pelistä tulee hankalaa silloin, kun pelaamme sellaista joukkuetta vastaan, jonka kaikki uskovat kaatuvan helposti.

Tottenhamin mahdollisista vastustajista haastavimpia ovat epäilemättä Juventus ja Bayern München. Muut neljä vaihtoehtoa ovat Sevilla, Porto, Basel ja Shakhtar Donetsk.

 

Spursin manageri Mauricio Pochettino on Kanen linjoilla, ja on valmis kovimpiin mahdollisiin haasteisiin.

– Olen rohkea ja haluan mielelläni kohdata suurseuroja, Pochettino täydensi.

 

 

Kaikki viisi valioliigaseuraa selvisivät tänä vuonna Mestarien liigan pudotuspeleihin.