[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Huddersfield-Chelsea
Tiistaina 12.12. klo 22.00
Valioliiga

Chelsea koki viikonloppuna ison kolauksen mestaruushaveilleen, kun se hävisi yllättäen West Hamille 0-1. Koko kautta tähän asti leimannut epätasaisuus nosti taas päätään, eikä Antonio Conten miehistön viime kauden mestaruuden uusiminen ole enää omissa käsissä.

Yksittäisissä otteluissa Chelsea pystyy vielä voittamaan kenet tahansa, myös Valioliigan ulkopuolella. Álvaro Morata on iskenyt sinipaidoille jo yhdeksän osumaa kuluneen kauden aikana Valioliigassa.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Huddersfield jatkoi vahvoja otteitaan kotikentällä, kun se kaatoi Brightonin 2-0. Kotiottelut ovatkin pitäneet joukkueen toistaiseksi keskikastin tuntumassa, saldo kotinurmella on hyvä, 4-2-2, ja maalisuhdekin 8-8. Vieraskentällä joukkue ei pärjää, sen täytyy jatkossa luoda erilainen kaava vieraskentille. Kotikentällä saatu hurja kannatus vauhdittaa joukkueen peliä, ja loputon prässi ja juokseminen tuntuu helpommalta. Loppukaudesta on odotettavissa vaikea, sillä vaikeudet saapuvat aikanaan myös sarjanousijan kotistadionille.

Poissaolot

Kotijoukkueelta sivussa ovat Jon Stankovic, Philip Billing ja Michael Hefele. Chelsealta sivussa on varmuudella David Luiz, sekä mahdollisesti Danny Drinkwater sairauden vuoksi ja Morata kärjestä selkävamman vuoksi.

Arvio

Huddersfield on tällä kaudella pystynyt kotonaan kiusaamaan jo mm. Manchester Cityä sekä voittamaan Manchester Unitedin. Chelsea ei voi lähteä otteluun takki auki, vaan sekin tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen neljän joukossa Valioliigan kovassa kärkiporukassa.

Chelsea ei usein häviä kahta ottelua peräkkäin, ja viime lauantain shokkitappio tuo varmasti nälkäisen ja näyttämisen halua puhkuvan joukkueen kentälle. Chelsean isomaalinen vierasvoitto kelpaa lapulle nimenomaan viikonlopun tapahtumia peilaten. Huddersfield jää jalkoihin heikomman materiaalinsa vuoksi, kotiedusta huolimatta.

Chelsea -1 (2.25)