[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Liverpool-West Bromwich
Keskiviikkona 13.12. klo 22.00
Valioliiga

Liverpool menetti jälleen kaksi pistettä derbyssä sunnuntaina Evertonia vastaan. Perisynti, voittojen menettäminen hallinnasta huolimatta, sai siis jatkoa. Liverpool on tasapelistä huolimatta Valioliigan toiseksi kovakuntoisin joukkue heti Manchester Cityn jälkeen.

Liverpool on tehnyt edelliseen kuuteen otteluun peräti 17 osumaa, mikä on eniten kaikista seuroista. Viime viikkoina joukkue on kaatanut muun muassa Moskovan Spartakin peräti 7-0 ja Brightonin vieraissa 5-1. Hyökkäyspään nelikko Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Sadio Mané ja Mohamed Salah kääntävät vastaiskut maailmanluokan tyylillä ja ennen kaikkea tehokkaasti.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

West Bromwich on ensmmäisen säilyjän paikalla, mutta joukkueen pelaaminen näyttää vaikealta juuri nyt. Alan Pardew saapui seuran peräsimeen Tony Pulisin potkujen jälkeen. Ensimmäisessä pelissä uuden komennon alla joukkue tasasi pisteet Crystal Palacen kanssa lukemin 0-0. Viikonlopun pelissä tuli tappio Swansean vieraana 0-1.

Joukkue yrittää edetä aiempaa rohkeammin, mutta uusittu pelifilosofia ottaa aikansa iskostua pelaajien mieleen. Vain kolme osumaa viimeiseen kuuteen otteluun viimeistellyt joukkue kaipaisi kliinistä viimeistelijää riveihinsä, sillä joukkue on koko kauden pelannut tehottomasti ja onnistunut maalinteossa alle maali per peli -tahdilla.

Poissaolot

Liverpoolilta sivussa ovat Adam Lallana, Nathaniel Clyne sekä epävarmoina Joël Matip, Alberto Moreno, Salah ja Daniel Sturridge. WBA:lta sivussa ovat tärkeät James Morrison, Craig Dawson ja Gareth Barry sekä mahdollisesti vielä Matt Phillips ja Nacer Chadli.

Arvio

Liverpoolin hyökkäyspeli on erittäin vakuuttavaa. Hyökkäysnelikko on ollut ilmiömäisessä vedossa alkukauden jälkeen. Salah johtaa Valioliigan maalipörssiä, osumia on kasassa jo 13. Liverpool on kotona vielä ilman tappioita, saldo on 4-4-0 ja maalierokin mukava 14-3.

WBA on tiukan paikan edessä, se on voittanut vieraspeleistään vasta yhden tällä kaudella, ja joukkueen itseluottamus on pohjamudissa. Liverpoolilla on näyttöhaluja, kun sunnuntainen peli Evertonia vastaan kääntyi tasapeliksi viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Liverpool latoo rumat lukemat taululle ja jatkaa yhtenä Valioliigan kuumimmista ryhmistä tämänkin ottelun jälkeen.

Liverpool yli 3,5 maalia (3.40)