José Mourinho joutui odotetusti lehdistön tentattavaksi ennen tänä iltana pelattavaa valioliigaottelua.

Tunteet kuumenivat viime sunnuntaina, kun Manchester City voitti paikallisottelussa Man Unitedin maalein 2-1. Ottelun jälkeen Cityn joukkue juhli äänekkäästi voittoaan pukuhuoneessa. Se aiheutti pahaa verta Unitedissa. Lehdistössä esiintyneiden tietojen mukaan Mourinho meni Cityn kopin ovelle kertomaan mielipiteensä asiasta. Lopulta rähinään osallistui useampia pelaajia ja taustahenkilökuntaa molemmista joukkueista.

– Mielestäni siinä oli vain kyse eroavaisuuksista. Eroista käyttäytymisessä ja kasvatuksessa. Vain siitä oli kyse, Mourinho sanoi.

Lue tästä, miten Pep Guardiola kommentoi rähinöitä.

Mourinholta kysyttiin, mitä hän mahtoi tarkoittaa.

– Erot käyttäytymisessä, mielipiteissä, kasvatuksessa. Kyllä te tiedätte.

– Se mitä me teimme Arsenalin stadionilla [voittoisan pelin jälkeen], oli ihan erilaista. Me käyttäydyimme kuin voittajat.

Lue tästä, mikä oli Zlatan Ibrahimovićin rooli nujakassa.

Mourinho ei ollut kovin halukas puhumaan asiasta enempää, mutta toimittajat eivät luovuttaneet. Eräs toimittaja kysyi, odottaako Mourinho, että FA langettaa jollekulle Unitedin pelaajalle pelikieltoa pelaajatunnelin tapahtumista.

– Miksi? Luulen, että sinä teet töitä jollekin toiselle seuralle etkä millekään lehdelle.

Sen jälkeen Mourinholta kysyttiin toistamiseen Romelu Lukakun mahdollisesta rangaistuksesta. Lukakun epäillään heittäneen vesipullolla Cityn henkilökuntaa.

– Teillä on siinä syytös. Todistakaa. Näyttäkää todisteet ja antakaa rangaistus.

[readmore from=Manchester-United]

Mourinholta kysyttiin yhä edelleen, onko hän vakuuttunut että Unitedin pelaajat käyttäytyivät hyvin pelaajatunnelissa.

– Tiedän sen. En ole vakuuttunut. Tiedän [, että he käyttäytyivät hyvin].

Tässä kohtaa Mourinholle alkoi riittää. Hän keskeytti tilaisuuden ja sivalsi vielä toimittajia, jotka eivät tuohon mennessä olleet kysyneet tämän illan vastustajasta, Bournemouthista.

– Ette pidä Bournemouthista, vai? Ette kunnioita heitä?

– Te ette usko, että he voivat pärjätä Old Traffordilla? Ei kunnioitusta Eddie Howea [Bournemouthin päävalmentaja] kohtaan. Ei kunnioitusta heidän pelaajiaan kohtaan.

Tähän eräs toimittaja vastasi:

– Emme saaneet tilaisuutta kysyä.