Chelsea voitti viikkokierroksen ottelunsa, mutta se ei vielä kovin paljon valmennusjohtoa hymyilytä.

Vaikka Chelsea oman hommansa hoiti, ei Manchester Citylle tällä hetkellä löydy pysäyttäjää. City voitti myös oman ottelunsa ja nappasi jo 15. peräkkäisen voiton Valioliigassa. Joukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan.

Cityn ero sarjakakkoseen (Man United) on 11 pistettä. Matkaa puolustavaan mestariin, Chelseaan, on jo 14 pinnaa. Chelsea-luotsi Antonio Conte ei suhtautunut erityisen positiivisesti, kun toimittajat kysyivät häneltä mestaruuden puolustamisesta.

– Kun te puhutte totuudesta, tässä teille totuus. Meillä on 14 pistettä vähemmän kuin Manchester Cityllä. 16 pelistään he ovat voittaneet 15 ja pelanneet yhden tasan. 17 ottelusta me olemme hävinneet neljä, Conte sanoi.

– Kun on tuollainen kilpailija kuin City, joka voittaa kaikki pelinsä, on vaikeaa ajatella mestaruustaistelua. Tämä on hevonpa*kaa, hevonpa*kaa.

– Meidän on oltava realistisia ja puhuttava totta. Puhun mieluummin totta kuin kerron hyvän valheen. Joskus olen liiankin rehellinen, mutta tykkään puhua suoraan pelaajilleni ja faneillemme.

– Ei se tarkoita, ettemmekö haluaisi saada heitä [Cityä] kiinni. Meidän on toivottava, että he mokaavat todella isosti ja me voitamme kaikki pelimme. Tässä sarjassa se on todella vaikeaa.

– Olemme hyvällä tiellä, mutta tällä hetkellä sarjassa on yksi joukkue, jota on todella vaikeaa pysäyttää. Muutoin taistelisimme mestaruudesta Unitedin, Liverpoolin, Tottenhamin ja Arsenalin kanssa.