Arsenalin manageri Arsène Wenger selittää keskiviikon maalitonta tasapeliä West Hamin kanssa ”fyysisten resurssien” puutteella.

Ranskalainen teki kokoonpanoon muutoksia sunnuntain Southampton-ottelun jälkeen. Muun muassa Alexandre Lacazettea lepuutettiin, ja avaukseen nousivat Olivier Giroud, Alex Iwobi ja Jack Wilshere.

– On joitakin tasapelejä, jotka ovat turhauttavia. Tämä on yksi niistä, kyllä, Wenger kertoi medialle ottelun jälkeen.

– Pidimme palloa paljon. Viimeisellä kolmanneksella oli 10 vastaan 10 -tilanne, emmekä löytäneet keinoja sen murtamiseen. Kyse oli hieman siitä, että he puolustivat erittäin hyvin.

Wenger sanoo Hammersin keskittyvän tällä hetkellä suurelta osin puolustamiseen. Joukkue osoitti sen jo aiemmin otteluissa Manchester Cityä ja Chelseata vastaan.

– Viimeisellä kolmanneksella meiltä ehkä puuttui hiukan terävyyttä. Meillä oli paljon erilaisia hyviä paikkoja. Mielestäni siinä näkyy se, että tilanne olisi voinut olla erilainen, jos he olisivat pelanneet sunnuntaina ja me lauantaina, koska heillä oli enemmän fyysisiä resursseja puolustaakseen todella päättäväisesti.

West Hamin uusi manageri David Moyes kehui joukkueensa suoritusta hyvin organisoiduksi ja kurinalaiseksi.

– Meidän on ylistettävä poikia siitä, kuinka kurinalaisia he ovat. Etenkin puolustajia, jotka suorittivat tehtävänsä joukkuetta vastaan, joka aiheutti meille paljon ongelmia.

Lähde: London Evening Standard