Chelsean entisellä kapteenilla John Terryllä on oma teoriansa siitä, miksi Manchester Unitedin peli ei ole vielä loksahtanut täysin kohdalleen José Mourinhon alaisuudessa.

Mourinho johdatti Chelsean kolmeen Valioliigan mestaruuteen, mutta Old Traffordilla toinenkin liigakausi näyttää päättyvän ilman himoittua liigapystiä, vaikka portugalilainen on tehnyt Paul Pogban ja Romelu Lukakun kaltaisia huippuhankintoja.

United on pelannut tulosten valossa kelpo alkukauden. Terry ei ole kuitenkaan vakuuttunut siitä, että nykyinen miehistö sopisi täydellisesti juuri Mourinhon tarpeisiin.

– Yksilötasolla hän katsoo kolmea tai neljää pelaajaa lisää tietyille alueille, Aston Villaa tätä nykyä edustava Terry sanoi Matchday Liven haastattelussa.

– Hän tarvitsee oikean joukkueensa, joka yhdistetään häneen managerina. En usko, että hänellä oikeastaan on sellaista tällä hetkellä, toppari jatkoi.

– Näemme eri pelaajien tulevan sisään eri aikoina tällä hetkellä, mutta ajan myötä hän saa asiat toimimaan.

Stamford Bridgellä Mourinho hankki nopeasti Didier Drogban kaltaisia pelaajia, jotka sopivat hänen pelisysteemiinsä täydellisesti. Mestaruus tuli heti ensimmäisellä kaudella.

Lähde: Mirror