Jos lehtitietoja on uskominen, tammikuussa nähdään huima tarjouskilpa.

Kohteena on Monacon Thomas Lemar ja halukkaita ostajia ovat ainakin Chelsea, Arsenal ja Liverpool. Hinnaksi arvioidaan jopa 90 miljoonaa euroa (lue lisää tästä).

Nyt The Telegraph kertoo, että Chelsealla on keino voittaa kilpailu himoitusta pelaajasta. Lehden mukaan Chelsea nimittäin voisi antaa vastalahjaksi Michy Batshuayin lainalle loppukauden ajaksi.

Se voisi sikäli olla win-win-tilanne, että Chelseassa Batshuayi ei tahdo millään saada peliaikaa. Monacolla taas voisi olla käyttöä hyökkääjälle, jos Lemar lähtisi.

Chelsea osti Batshuayin Marseillesta 1,5 vuotta sitten 39 miljoonalla eurolla. Koko aikana belgialainen on päässyt pelaamaan Valioliigassa vain 28 ottelua. Peliminuutteja on kertynyt yhteensä onnettomat 452. Se vastaa noin viittä täyttä ottelua. Batshuayi on istunut penkillä myös silloin, kun Álvaro Morata on ollut loukkaantuneena.

Chelsea on sikälikin vahvoilla Lemar-kilvan suhteen, että Monacon urheilutoimenjohtajana toimii tätä nykyä Michael Emenalo, joka työskenteli pitkään Chelseassa. Hän oli hankkimassa Chelseaan muun muassa Batshuayita.