Arsenal saattaa joutua aloittamaan melkoisen uudelleenrakennusprojektin viimeistään ensi kesänä.

Se on tiedetty jo pitkään, että Alexis Sánchez ja Mesut Özil eivät olet halunneet tehdä jatkosopimusta seuran kanssa. Molempien nykyiset sopimukset päättyvät kuluvan kauden jälkeen. Sopimus on katkolla myös Jack Wilsherellä ja pitkään loukkaantuneena olleella Santi Cazorlalla.

Ja lisää huonoja uutisia on luvassa.

The Times kertoo, että nyt Danny Welbeck ja Aaron Ramsey ovat kieltäytyneet jatkosopimuksesta. Molempien nykyinen sopimus päättyy kesällä 2019 – aivan kuten Olivier Giroud’lla, Theo Walcottilla, Nacho Monrealilla, Petr Cechillä, David Ospinalla, Mathieu Debuchylla ja Chuba Akpomilla.

Timesin tietojen mukaan Welbeck ja Ramsey ovat sinänsä avoimia jatkosopimukselle (toisin kuin Sánchez ja Özil), mutta sitä ennen pitää tapahtua tiettyjä asioita. Lehden mukaan tarjouksen on oltava taloudellisesti nykyistä parempi, minkä lisäksi pelaajat haluavat tietää, miten Arsenal aikoo vahvistaa joukkuettaan parin seuraavan siirtoikkunan aikana. Lisäksi pelaajat haluavat nähdä, pelaako Arsenal ensi kaudella Mestarien liigassa vai ei.

Welbeckin ja Ramseyn menettäminen olisi iso isku Arsenalille. Tällä kaudella Welbeck on pelannut Valioliigassa 11 ottelua ja tehnyt kolme maalia. Ramseyn lukemat näyttävät 15:ttä ottelua, kolmea maalia ja kuutta maalisyöttöä. Welbeck ja Ramsey jakavat Arsenalin maalitilaston nelossijan, minkä lisäksi Ramsey johtaa joukkueen maalisyöttötilastoa.