Arséne Wenger on antanut kuittia Manchester Cityn ennätysputken suuntaan. Arsenalin ranskalaismanagerin sormi osui Citizensin omistaviin öljymiljonääreihin.

City on Valioliigan ainoa tappioton joukkue tällä kaudella. Citizens on hallinnut sarjaa isännän elkein ja porskuttaa kärkipaikalla ennätyksellisessä 15 ottelun voittoputkessa.

Vain kaksi pistettä tällä kaudella pudottaneen Cityn kauden aloitus on ollut seuran historian paras.

Toistaiseksi ainoa koko kauden ajan tappioton joukkue on valioliigahistoriassa on ollut Wengerin kauden 2003-2004 Arsenal-miehistö. Ranskalainen näkee Invicibles-ryhmänsä saavutuksen edelleen arvokkaana, koska se hankittiin ilman öljyrahoitusta.

– Meillä ei ollut öljyä, mutta ideoita löytyi. Heillä on öljyä ja ideoita. Se saattaa tapahtua, mutta vielä on pitkä matka, Wenger totesi The Timesille.

– Heillä on resurssit, rahaa ja laatua. Valmennuksessa ja pelaajissa on kaikki, mitä tarvitaan menestymiseen. Se ei ole silti helppoa. Heidän on kunnioitettava saavutustamme.

City johtaa Valioliigaa 11 pisteen erolla Manchester Unitediin. Joukkueen tämän kauden ainoa pistemenetys on elokuulta Evertonia vastaan.