Manchester City murskasi Tottenhamin lauantai-iltana kotikentällään luvuin 4-0.

Valioliigaa ylivoimaisesti johtavan Cityn päävalmentaja Pep Guardiola oli odotetusti hyvin tyytyväinen suojattiensa peliesitykseen.

– Kummatkin joukkueet halusivat prässätä korkealta. Meidän piti sopeutua siihen, koska emme halunneet keskikenttäämme vajaamiehiseksi. Pelasimme uskomattoman ottelun, teimme neljä maalia ja loimme valtavasti maalipaikkoja vahvaa joukkuetta vastaan. Uskomme, että pelitapamme on paras mahdollinen meille ja pelaajat luottavat siihen.

– Katsomme ottelun huomenna uudestaan läpi ja puhumme pelaajien kanssa niin yhdessä kuin yksityisestikin. Käymme läpi asioita, joissa onnistuimme ja epäonnistuimme. Ilman saamaani tukea menestyksemme on mahdotonta ja haluan kiittää siitä jokaista Cityn jäsentä, Guardiola totesi lehdistötilaisuudessa.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Kevin De Bruyne myöntää, että mestaruuteen on vielä pitkä matka, vaikka City johtaakin sarjaa ainakin väliaikaisesti jopa 14 pisteen erolla.

– Olemme täällä voittamassa pokaaleita. Meillä on ollut hieno kauden aloitus, mutta vielä on yli puolet jäljellä, joten mestaruudesta tulee vielä kova taistelu. Haluamme voittaa jokaisen mahdollisen ottelun. Jokainen joukkueessamme pelaava pelaaja on tehnyt uskomatonta työtä.