Henrikh Mkhitarjan ja Luke Shaw ovat BBC:n mukaan lähdössä Manchester Unitedista jo tammikuun siirtoikkunan aikana, kunhan jokin seura on valmis tarjoamaan heistä tarpeeksi suuren siirtokorvauksen.

28-vuotias Mkhitarjan siirtyi Manchesteriin Borussia Dortmundista kesällä 2016 noin 42 miljoonalla eurolla. Hän sai Joseé Mourinholta hyvin vastuuta vielä tämän kauden alussa, mutta 11. marraskuuta Chelsealle koetun tappion jälkeen, armenialainen on pelannut vain 19 minuuttia kuudessa Valioliiga-ottelussa.

22-vuotias Shaw puolestaan saapui Man Unitediin Southamptonista vuonna 2014 vajaalla 40 miljoonalla eurolla. Hän on kärsinyt viime vuosina pahoista loukkaantumisista, eikä niiden jälkeen vastuuta ole enää juurikaan tullut. Tällä kaudella nuorukainen on pelannut vain yhdessä sarjaottelussa.

Lähteen mukaan pelaajat ovat samassa tilanteessa nyt kuin Memphis Depay ja Morgan Schneiderlin vuosi sitten. Mourinho ei luota heihin ja tämän tapahtuessa portugalilaisvalmentaja haluaa myydä pelaajansa mahdollisimman pian.

Mkhitarjanilla on sopimusta voimassa vielä vuoteen 2020 saakka, mutta Shawilla on käynnissä sopimuskautensa viimeinen vuosi.