Tunteet pääsivät valloilleen lauantaina, kun tappiokierteessä oleva Stoke isännöi Valioliigassa West Hamia. Kotiyleisö otti entisen hyökkääjänsä Marko Arnautovicin hampaisiinsa, itävaltalainen vastasi maalilla ja raivokkailla tuuletuksilla vanhalle seuralleen, ja kun Arnautovic poistui vaihtoon, Stoken pitkäaikainen manageri Mark Hughes lateli tälle tukun solvauksia.

Ottelun jälkeen Hughes ei tiettävästi ole käytöstään pahoitellut. Sen sijaan walesilaismanageri kritisoi neljä kautta Stokessa pelanneen Arnautovicin edesottamuksia edelleen.

– Tietysti Arnautovicia vähän ärsytettiin, mutta kai hän osasi odottaa sitä, Hughes kysäisee Sky Sportsin haastattelussa.

– Minun pitää olla varovainen, etten kuulosta happamalta, mutta minusta hänen olisi pitänyt nousta kritiikin ja pilkan yläpuolelle. Arnautovic sai tarpeekseen muissa paikoissa ja Stoke kohteli häntä itse asiassa todella, todella hyvin.

– Täällä fanit rakastivat häntä, joten ei hänen olisi tarvinnut polttaa siltoja heti ensimmäisessä ottelussa, Hughes jatkaa.

– Arnautovic saa kiittää onneaan, että hän pääsi pukuhuoneeseen turvallisesti.

Arnautovic jätti kesällä Stokelle siirtopyynnön, ja West Ham hankki hänet riveihinsä seuran ennätyssummalla 28 miljoonalla eurolla.