Fulhamin varapuheenjohtaja Tony Khan sanoo Telegraph-lehden mukaan, ettei 17-vuotiasta huippulupausta Ryan Sessegnonia aiota myydä tammikuun siirtoikkunan aikana.

Muun muassa Manchester Unitedin ja Tottenhamin on kerrottu olevan kiinnostuneita Englannin alle 19-vuotiaiden maajoukkuepelaajasta, joka operoi vasemmalla laidalla.

Sessegnonin odotetaan vaihtavan maisemaa tulevana kesänä. Moni arvioi, että teinipelaajien Britannian siirtoennätys voi mennä kaupassa rikki.

– Koska se on ollut suuren spekulaation kohteena, haluaisin ilmoittaa, että Ryan Sessegnon pysyy Fulhamissa eikä lähde tämän tammikuun siirtoikkunan aikana, Khan kommentoi.

– Ryan on erittäin tärkeä osa Fulhamin perhettä, ja olemme kiitollisia siitä, että hän on kanssamme taistellessamme sarjanoususta tällä kaudella.

Ryan ja hänen kaksoisveljensä Steven allekirjoittivat viime vuonna uudet sopimukset, joita on ensi kesänä jäljellä vielä kaksi vuotta.

Telegraphin mukaan Sessegnon saattaa jatkaa Fulhamissa vielä ensi kaudenkin, mikäli lontoolaisseura onnistuu nousemaan takaisin Valioliigaan.