© Kuva: Getty Images

Italiasta hurjaa huhua: Arsenal valinnut seuraajan Wengerille – Ancelotti sisään jo tulevana kesänä?

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Arsène Wengerin Arsenal-tarun on jo pitkään uskottu olevan lopussa. Aina Wenger on kuitenkin jatkanut Gunnersin penkin päässä.

Nyt muutos voi olla edessä pikemmin kuin arvataankaan. Italialainen Corriere dello Sport kertoo, että Arsenal olisi jo valinnut Wengerille seuraajan. Seuraajan nimi on Carlo Ancelotti. Lehden mukaan Arsenal ja Ancelotti ovat jo päässeet alustavaan sopimukseen.

Tarkempiakin tietoja on saatavilla. Ancelottin sopimus olisi nelivuotinen ja takaisi 58-vuotiaalle italialaisluotsille 10 miljoonan euron vuositulot. Sopimus alkaisi jo tulevana kesänä.

Ancelotti lienee yksi Euroopan tunnetuimmista valmentajista. Hän on urallaan valmentanut muun muassa Juventusta, AC Milania, Chelseaa, PSG:tä, Real Madridia ja viimeisimpänä Bayern Müncheniä. Saksalaisseurasta tuli potkut viime syyskuussa ja siitä asti Ancelotti on ollut sapattivapaalla.

Wenger on valmentanut Arsenalia syksystä 1996 lähtien. Hänen nykyinen sopimuksensa ulottuu kesään 2019. Wenger on johdattanut Arsenalin kolme kertaa valioliigamestaruuteen ja seitsemän kertaa FA Cupin voittoon, mutta kritiikki ranskalaisluotsia kohtaan on yltynyt viime vuosina.

Ensi kesänä Arsenal on jonkinlaisen uudelleenrakennuksen edessä, sillä monen pelaajan sopimus on päättymässä. Seurasta ovat tämän hetken sopimustilanteen mukaan lähdössä talvella tai ensi kesänä muun muassa Alexis Sánchez, Mesut Özil ja Jack Wilshere.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon