Manchester United on lukuisten lähteiden mukaan parannellut asemiaan kilpailussa Arsenalin Alexis Sánchezista.

Perjantain lehdistötilaisuudessa José Mourinholta udeltiin aiheesta. Portugalilaisvalmentaja oli varovainen puheidensa suhteen, mutta kommentoi otsikoissa ollutta aihetta.

– Mielestäni ei ole korrektia tai eettisesti oikein puhua toisten seurojen pelaajista. Jos joku puhuisi minun pelaajistani ja sanoisi, että he joko olisivat kiinnostuneita tai eivät, en olisi kovin tyytyväinen, Mourinho alusti.

– Sánchez on Arsenalin pelaaja. En tiedä varmuudella, mutta todennäköisesti hän tulee pelaamaan seuran väreissä myös viikonloppuna. Ei ole mielestäni korrektia puhua asioita Alexis Sánchezista.

– Yleisellä tasolla voin sanoa, että Manchester Unitedin johdossa, emme usko tammikuun siirtomarkkinoihin. Emme usko siihen, että ostetaan pelaajia vain tehdäksemme jotain.

– Uskomme kuitenkin siihen, että jalkapallomaailmassa on sellaisia pelaajia, että jos sinulla on mahdollisuus hankkia heidät, tulee sinun yrittää. Voin vain sanoa, että Sánchez on ilmiömäinen pelaaja, mutta Arsenalin pelaaja ja minun ei mielestäni tulisi sanoa aiheesta enempää.

Lähde: Sky Sports