© Kuva: Getty Images

Leipzigin virallinen kanta ei muutu – ”Meidän ei tarvitse myydä Naby Keïtaa ennen kesää”

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Leipzigin Naby Keïtasta on liikkunut erilaisia huhuja.

On sanottu, että Liverpool haluaisi aikaistaa kesälle suunniteltua kauppaa, koska Keïtaa kaivataan paikkaamaan Philippe Coutinhon jättämää aukkoa.

Lehdissä on esiintynyt erilaisia tietoja siitä, kuinka paljon Liverpoolin pitäisi maksaa ekstraa, jotta Keïta liikahtaisi jo tammikuun aikana. Esimerkiksi The Guardian kertoo Leipzigin ilmoittaneen Liverpoolille, että pöytään pitäisi lyödä ylimääräiset 20 miljoonaa euroa aiemmin sovitun 60 miljoonan päälle.

Kulisseissa saatetaan käydä neuvotteluja rahasta, mutta julkisesti tilanne on edelleen se, ettei Leipzig aio myydä Keïtaa kesken kauden.

– Tilanne ei ole muuttunut. Meillä ei ole syytä myydä Keïtaa ennen kesää. Siinä se, Leipzigin päävalmentaja Ralph Hasenhüttl sanoi lehdistölle.

– Hän pelaa viikonloppuna Schalkea vastaan ja toivottavasti pelaakin hyvin. Se on oikeastaan ainoa asia, joka minua kiinnostaa.

– Luulen, että Naby haluaa päättää kauden hyvin Leipzigissa. Hän haluaa jättää hyvän vaikutelman.

– Hän todennäköisesti haluaa mainostaa itseään ennen kuin hän lähtee. Hän ei halua lähteä ennen kuin on näyttänyt kaikki taitonsa, sillä hän pelasi vähän huonompia pelejä alkukaudesta.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon