© Kuva: Getty Images

Manchester United havittelee brassivahvistusta keskikentälleen – sama mies myös Man Cityn kiikarissa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Arvostettu The Times kertoo, että José Mourinho haluaisi vahvistaa Manchester Unitedin keskikenttää jo tammikuussa brasilialaisella Fredillä. 24-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut ukrainalaisessa Shakhtar Donetskissa vuodesta 2013 lähtien, ja hän kuuluu seuransa ehdottomiin luottopelaajiin.

Keskikentän keskustassa viihtyvä Fred pelasi täydet minuutit kaikissa Shakhtarin lohkovaiheen otteluissa Mestarien liigassa, ja syötti peleissä yhden maalin. Ukrainan Valioliigassa kausi on tuottanut miehen tilastoihin kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Fredin hintalapuksi The Times arvioi noin 30 miljoonaa puntaa. Kilpailua kaupantekoon United on saamassa lehden mukaan paikallisvastustaja Manchester Citystä. Fredin sopimus Shakhtarin kanssa jatkuu vuoteen 2023. Kevään Mestarien liiga -peleissä Fred ei saisi kummankaan manchesterilaisen peliasussa pelata, koska hän on pelannut jo saman kauden aikana kuninkuuskilpailussa Shakhtarin riveissä.

169-senttinen Fred on pelannut Brasilian A-maajoukkueessa vuosina 2014-2015 kuusi ottelua. Edellisten MM-karsintojen loppusuoralla hänet kutsuttiin myös maajoukkueen mukaan, mutta kentälle asti Fred ei komentoa saanut.

Fred on kärsinyt uransa aikana myös vuoden pituisen maailmanlaajuisen pelikiellon, joka mätkäistiin hänelle doping-rikkomuksen takia joulukuussa 2015.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon