Manchester United yllätti monet, kun useampi lehti kertoi seuran tehneen tarjouksen Alexis Sánchezista. Nyt The Telegraph kertoo, ettei chileläinen ole ainoa, jonka saatavuutta United on tiedustellut.

Lehden tietojen mukaan United on alustavasti tehnyt kyselyjä myös Leicesterin Jamie Vardysta ja West Hamin Javier Hernándezista.

Telegraphin mukaan Unitedissa koetaan, että Zlatan Ibrahimović ei ole polvivammansa jäljiltä tarpeeksi hyvässä kunnossa. Romelu Lukakulle tarvittaisiin siis taustatukea keskushyökkääjän tontille.

Kolmikosta Sánchezin saaminen on todennäköisesti vaikeinta, koska hän haluaa eri lehtitietojen mukaan siirtyä nimenomaan Manchester Cityyn.

[readmore from=Manchester-United]

Toiseksi vaikein lienee Vardy, joka on Leicesterille elintärkeä pelaaja. 31-vuotias Vardy voisi kuitenkin olla irrotettavissa rahalla.

Helpoin vaihtoehto olisi todennäköisesti Hernández, jonka West Ham on tiettävästi valmis myymään tammikuun aikana. 29-vuotias meksikolainen tuntee kaiken lisäksi Unitedin jo entuudestaan, sillä hän edusti seuraa kaudet 2010-14.