Arsène Wenger on ollut viime aikoina kiukkuinen mies. Erityisesti vuodenvaihteen tienoilla pinna oli varsin kireällä. Arsenal-managerin tulistuminen erotuomari Mike Deanille uudenvuodenaattona toi miehelle kolmen ottelun toimitsijakiellon (uutinen hermostumisesta), ja vain kolme päivää myöhemmin pelattu Chelsea-ottelu johti FA:lta saatuun muodolliseen varoitukseen.

Jo ennen Chelsea-ottelua Wenger kommentoi uudenvuodenaaton West Brom-ottelun tuomariratkaisuja näin:

– Tapahtunut oli minulle suuri pettymys. Eniten minua turhauttaa se, että näin on käynyt jo monta kertaa tällä kaudella – Stokea, Watfordia, Manchester Cityä ja West Bromia vastaan. Minusta se on huolestuttava yhteensattuma, Wenger tilitti Sky Sportsin mukaan.

– Siksi en ollut lainkaan tyytyväinen siihen liikkeeseen, millä tuomari osoitti rangaistuspotkuun johtaneen syyn. Se ei vastannut lainkaan tapahtunutta. Sen takia olen huolissani.

– Tuomari (Mike Dean) näki sen, mitä hän halusi nähdä, ja meidän täytyy kestää seuraukset.

Chelsea-ottelun jälkeen Wenger jatkoi myllytystään ja antoi rivien välissä vihjailuja pitkään jatkuvasta Arsenalin sorsimisesta.

– Tietysti kyse on mielipiteistä, kaikista vinkkeleistä katsottuna. Kuitenkin, kun mielipiteet kääntyvät aina samaan suuntaan, se on yhteensattuma. Tilastollisesti katsottuna on fakta, että kun samat asiat toistuvat aina, kyse ei ole sattumasta.

– Meitä vastaan tuomittiin jälleen farssimainen rangaistuspotku, mutta tiesimme senkin jo etukäteen. Siksi meidän täytyy vain elää sen kanssa, Wenger jyrisi.