Ykkösliigaa johtava Wigan järjesti kovan luokan yllätyksen FA Cupin kolmannen kierroksen uusintaottelussa, kun se nuiji kotonaan pääsarjajoukkue Bournemouthin 3–0.

Maalintekijät olivat Sam Morsy, Dan Burn ja Callum Elder.

Kapteeni Morsy vei isännät johtoon vajaan kymmenen minuutin kohdalla, kun Will Griggin yritys ei tuottanut tulosta.

Vaihtopelaaja Burn tykitti Wiganin toisen osuman 73. minuutilla Max Powerin nappikeskityksestä, ja Elder puski pian sen jälkeen kolmannen takatolpalta.

Wigan sai komeasta voitostaan palkinnoksi ottelun toista valioliigajoukkuetta West Hamia vastaan.

Ayew teki upean maalin, Bony Swansean ratkaisijana

Swansea päihitti Mestaruussarjaa tällä kaudella hallinneen Wolverhamptonin loppuluvuin 2–1.

Kotijoukkueen kannattajille tarjottiin upea maali reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen. Asialla oli Jordan Ayew.

Vaihtopelaaja Diogo Jota kävi tasoittamassa 66. minuutilla Roderick Mirandan mainion syötön jälkeen, mutta Swansean Wilfried Bony rokotti toisessa päässä lähietäisyydeltä vain minuutteja myöhemmin.