Tiukille se meni, mutta Chelsea ei antanut sarjaporrasta alempana pelaavan Norwichin yllättää FA Cupin kolmannen kierroksen dramaattisessa uusintaottelussa Stamford Bridgellä.

Lontoolaiset voittivat rangaistuspotkukilpailun 5–3 ja kohtaavat seuraavaksi Newcastlen. Keskiviikon pelissä tilanne oli varsinaisen peliajan ja jatkoajan jälkeen tasan 1–1.

Chelsean Michy Batshuayi laukoi ottelun avausmaalin 55. minuutilla Kenedyn keskityksen jälkeen.

Johto kesti aina lisäajan viime hetkille saakka, kunnes Jamal Lewis puski tasoituksen. Tilanteessa pallon pelasi maalin edustalle Timm Klose.

4 – Michy Batshuayi is the third player to score in four different competitions for a @premierleague club this season, after Sergio Aguero and Romelu Lukaku. Assortment.

Jo kamppailun ensimmäisellä puoliajalla Chelsean Danny Drinkwater ja Norwichin Nelson Oliveira olivat osuneet maalikehikkoon.

Jatkoajalla Chelsea pelasi viime hetket kahden miehen vajaalla Pedro Rodríguezin lennettyä suihkuun 117. minuutilla ja Álvaro Moratan 120. minuutilla. Kumpikin sai kaksi keltaista korttia.

Konkarivahti Willy Caballero nousi Chelsean sankariksi rangaistuspotkukilpailussa torjumalla Oliveiran kudin. Isäntien kaikki laukojat onnistuivat pilkulta.