Liverpoolin manageri Jürgen Klopp uskoo, että Manchester Cityn ja Manchester Unitedin kilpailu Alexis Sánchezista ei ratkennut rahan takia.

Arsenalin chileläistähti Sánchez, 29, oli lähellä siirtoa Cityyn jo viime kesänä, ja hänen odotettiin siirtyvän Pep Guardiolan ryhmään viimeistään nyt tammikuussa. Useiden lähteiden mukaan City perääntyi kuitenkin Sánchezin hankinnasta, koska se ei halunnut lähteä tarjouskilpaan Unitedin kanssa ja siten käyttää chileläiseen liikaa rahaa.

Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Sánchez on siirtymässä Unitediin vaihtokaupassa, jossa armenialainen Henrikh Mkhitarjan liittyy Arsenaliin.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa (pelaajakaupan) summista, mutta en voi uskoa, että City olisi vetäytynyt kisasta rahan takia, sanoi Klopp FourFourTwon mukaan.

– Ehkä se johtuu siitä, että Manchesterissa on kaksi vaihtoehtoa (City ja United). Ehkä hän on pohtinut, kumpaan hän haluaisi ja siinä vaihessa toinen seuroista ajattelee, että ”emme halua häntä enää”. Siinä ei ole kyse rahasta.

– Alexis olisi järkevä ostos lähes jokaiselle maailman seuralle, sillä hän on loistava pelaaja. Siinä on järkeä. Hän on erittäin hyvä pelaaja. Me emme ole kiinnostuneita hänestä, ja se on ainoa asia, josta minä olen kiinnostunut.