Chileläistaituri Alexis Sánchez bongattiin sunnuntaina Manchesterista matkalla uuden seuransa Manchester Unitedin lääkärintarkastukseen ja sen jälkeen myös harjoituskentälle. Siirron Arsenalista Unitediin uskotaan virallistettavan maanantaina. Vastaavasti toiseen suuntaan on siirtymässä Henrikh Mkhitarjan.

Twitteriin livahti kuitenkin jo sunnuntai-iltana kuva Sánchezista Old Traffordilla, Unitedin punainen pelipaita yllään. Selässään Alexisilla on pelinumero 7.

Man Utd Channel

@ManUtdChannel
Alexis Sanchez wearing the Man Utd number 7 shirt at Old Trafford tonight.

Seiskapaidalla on Manchester Unitedissa myyttinen maine, sillä sitä ovat kantaneet historian saatossa muun muassa legendaariset George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham ja Cristiano Ronaldo.

Ronaldon siirryttyä Real Madridiin on numero 7 tuntunut Unitedissa kuitenkin melkein kuin kirotulta. Sen paremmin Michael Owen, Angel Di María kuin Memphis Depaykaan eivät pystyneet vastaamaan huutoon.

Tälle kaudelle 7-paitaa ei halunnut Unitedissa ottaa kantaakseen kukaan, mutta nyt näyttää siltä, että Alexis Sánchez on valmis haasteeseen. Sánchez pelasi samalla numerolla myös Arsenalissa.