© Kuva: Getty Images

Sky: Alexis Sánchez ja Henrikh Mkhitarjan tänään uusien seurojensa lääkärintarkastukseen

Alexis Sánchez ja Henrikh Mkhitarjan ovat tällä hetkellä siirtomarkkinoiden puhutuimmat nimet. Arsenal ja Manchester United tulevat erittäin suurella todennäköisyydellä tekemään kyseisillä pelaajilla vaihtokaupan.

Sky Sportsin mukaan sunnuntaina siirto tulee jälleen etenemään lähemmäksi toteutumista, sillä Sánchez tulee tuolloin suorittamaan Man Unitedin lääkärintarkastuksen ja samana päivänä kyseinen toimenpide on edessä myös Mkhitarjanille, mutta luonnollisesti Arsenalin järjestämänä.

Lähde kertoo, että jos lääkärintarkastuksissa ei ilmene mitään yllättävää, tulee siirto saamaan virallisen sinettinsä maanantaina.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja jokaisen valioliigajoukkueen jokainen siirto yhdestä ja samasta paikasta – TÄÄLTÄ!