The Times uutisoi, että Tottenhamin seurajohto pohtii parhaillaan, mikä on paras ratkaisu Harry Kanen suhteen ensi kesällä, kun Real Madrid tulee tarjoamaan hänestä 200 miljoonaa puntaa (noin 225 miljoonaa euroa). Kyseinen summa rikkoisi Neymarista kesällä maksetun ME-siirtokorvauksen.

Lähteen mukaan Tottenham on kallistumassa tarjouksen hylkäämiseen, sillä joukkueella on suuret tavoitteet ensi kaudelle, sillä se tulee palaamaan takaisin White Hart Lanelle, jota on laajennettu ja uusittu.

Vaikka Tottenham saisikin 200 miljoonalla punnalla varmasti laadukkaan korvaajan Kanen tilalle, se pelkää, että 24-vuotiaan hyökkääjän myyminen aiheuttaisi sen, että useat muutkin joukkueen avainpelaajat siirtyisivät muualle.

Tilanteeseen tulee kuitenkin vaikuttamaan se, tuleeko Tottenham selviytymään ensi kauden Mestarien liigaan. Seuran stadionprojekti maksoi satoja miljoonia puntia ja jos se jää ulos rahakkaasta kilpailusta, tulee sen pohtia, onko Kanesta kiinni pitäminen hinnalla millä hyvänsä järkevää.