Arsenal-legenda Ian Wrightin mielestä Alexis Sánchez ”heitti Thierry Henryn bussin alle”, kun hän nosti ranskalaisen nimen esiin siirtonsa yhteydessä.

Manchester Unitediin siirtynyt Sánchez mainitsi Henryn Instagram-kirjoituksessaan viime maanantaina.

– Muistan tänään keskustelun, jonka kävin Henryn kanssa. Hän vaihtoi seuraa samasta syystä, ja tänään on minun vuoroni, chileläinen kirjoitti.

Jotkut Arsenalin kannattajat tulkitsivat kirjoituksen siten, että seuraikoni Henry olisi rohkaissut Sánchezia jättämään Tykkimiehet.

– Hän tavallaan heitti Thierryn bussin alle siinä. Thierry sanoo, ettei hänen tarvitse selittää asiaa Arsenalin faneille, mutta selvästi hänestä tuntuu, että hänen tarvitsee, Wright totesi Sky Sportsin The Debate -ohjelmassa.

– Näin sen, ja mielestäni se oli outoa, koska se ei kuulosta oikealta. En voi kuvitella Thierryn sanovan hänelle, että hänen pitäisi lähteä.

Henry kommentoi asiaa tiistai-iltana virallisella Twitter-tilillään.

– Tiedän, ettei minun tarvitse selittää tätä suurelle osalle Arsenalin faneista, mutta toisin kuin spekulaatiot väittävät, en missään vaiheessa kehottanut Alexis Sánchezia lähtemään Arsenalista. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että hän siirtyy Man Unitediin. Sain tietää sen vasta uutisista, kuten te kaikki muutkin.

Myös Sánchez korosti keskiviikkona Twitterissä, ettei Henry kehottanut häntä jättämään seuraa.

Lähde: Daily Express