Arsenalin manageri Arséne Wengerillä ei ole pahaa sanottavaa entisestä tähtihyökkääjästään Alexis Sánchezista. Sánchezin siirto Manchester Unitediin varmistui maanantaina.

[readmore from=Alexis-Sanchez]

Sánchez antoi jo entisten Arsenal-legendojen kuulla kunniansa. Muun muassa Martin Keown oli aiemmin hyvin kriittinen mediassa Sánchezin sitoutumista Arsenalia kohtaan. Manageri Wenger astui vanhan suojattinsa taakse.

– Sánchez on hyvä tyyppi ja hän on aina ollut sitoutunut, Wenger sanoi BBC:n mukaan.

Tyhjin käsin ei suinkaan Arsenal kaupassa jäänyt. Man Unitedista Arsenaliin siirtyi vaihtokaupassa armenialaislaituri Henrikh Mkhitarjan. Wengerin mukaan Mkhitarjanissa on paljon potentiaalia.

– Uskon, että menetimme maailman luokan pelaajan ja saimme maailman luokan pelaajan. Kaiken kaikkiaan uskon, että Mkhitarjanilla on ominaisuudet sisäistää meidän pelitapamme. Hän on hyvä joukkuepelaaja. Olen luottavainen, että tämä toimii, Wenger totesi.

Wenger ymmärsi myös Sánchezin päätöstä siirtyä huippupalkan perässä Unitediin.

– Hän on 29-vuotias, se on ehkä hänen viimeinen sopimuksensa. Taloudellisesti se on tärkeää. Hän pääsee hienoon seuraan. Kyllä sen ymmärtää miksi ammattilaiselle on tärkeää yhdistää molemmat puolet, Wenger puhui.