© Kuva: Getty Images

Kierrosennakko: Hienoja kamppailuja, talvihankintojen debyyttejä ja siirtoikkunan viimeiset tunnit

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Valioliigassa pelataan kauden 25. kierros hyvin kiireiseen aikaan. Tammikuun siirtoikkuna menee nimittäin kiinni myöhään keskiviikkoiltana.

Tilanne on suorastaan kiihkeän innostava. Luvassa on hienoja otteluita, uusien pelaajien debyyttejä ja kenties pelien kanssa samaan aikaankin julkistettavia pelaajasiirtoja.

Pyörä alkaa pyöriä tänä iltana kolmen ottelun voimin. Swansean ja Arsenalin välisessä pelissä odotetaan Henrikh Mkhitarjanin Gunners-debyyttiä. Mkhitarjanin kommentit ottelun alla voit lukea tästä. Swansean Roque Mesan siirto Sevillaan taas vaikuttaa olevan viittä vaille varma. Ja mitä tulee siirtoihin, kuka tietää vaikka Pierre-Emerick Aubameyangin (Dortmundista Arsenaliin) ja Olivier Giroud’n (Arsenalista Chelseaan) siirrot vahvistettaisiin jopa ottelun aikana.

West Hamin ja Crystal Palacen välisessä kamppailussa kaksi kokenutta valmentajaa (David Moyes ja Roy Hodgson) pyrkinevät molemmat välttämään tappion. Hammersin penkillä nähtäneen masentunut Joe Hart, jonka niskaan Moyes juuri kaatoi kylmän suihkun. Hartia ei päästetä siirtymään muualle, joten MM-kisapaikka voi olla vaarassa.

Tämän illan kruunaa Liverpoolin ja Huddersfieldin välinen ottelu. Daniel Sturridgea ei enää näy, sillä hän lähti Poolista West Bromiin loppukauden pituiselle lainalle. Viimeksi kun Jürgen Klopp kohtasi tuttunsa David Wagnerin, Liverpool oli parempi maalein 3-0. Nyt joukkue kaipaisi samanlaista tasonnostoa, sillä viime aikoina on tullut kyykättyä pahasti.

Keskiviikkona lisää makiaa

Tänään pelataan kolme ottelua ja huomenna peräti seitsemän. Huomennakin riittää runsaasti mielenkiintoista seurattavaa.

Chelsea isännöi Bournemouthia. Ovatko Giroud’n ja Michy Batshuayin (Chelseasta Dortmundiin) siirrot siihen mennessä jo varmistuneet? Entä saako Newcastle paljon kaipaamiaan vahvistuksia ennen kuin ottelu Burnleya vastaan pyörähtää käyntiin?

Tekevätkö Evertonin tammihankinnat Theo Walcott ja Cenk Tosun tuhojaan Leicesteriä vastaan? Entä debytoiko Southamptonin iso hankinta Guido Carrillo Valioliigassa Brightonia vastaan?

Ja sitten on Watfordin Gerard Deulofeu, West Bromin jo edellä mainittu Sturridge sekä tietysti kierroksen osaltaan päättävä huippukamppailu Man United-Tottenham. Iskeekö Alexis Sánchez ensimmäisen maalinsa United-paidassa? Onko Harry Kane jälleen pitelemätön?

Valioliigan 25. kierros

Tiistai
Swansea-Arsenal klo 21.45
West Ham-Crystal Palace klo 21.45
Huddersfield-Liverpool klo 22 (Viasat Jalkapallo HD, Viaplay)

Keskiviikko
Chelsea-Bournemouth klo 21.45
Everton-Leicester klo 21.45
Newcastle-Burnley klo 21.45
Southampton-Brighton klo 21.45
Manchester City-West Bromwich klo 22
Stoke-Watford klo 22
Tottenham-Manchester United klo 22 (Viasat Jalkapallo HD, Viaplay)

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden