Entinen Liverpool-toppari Sami Hyypiä pitää Manchester Unitedia selvänä suosikkina kotikentällään Huddersfieldiä vastaan. Viasatin studio-ottelussa Man United yrittää pestä kasvojaan karvaan Spurs -tappion jälkeen. Hyypiä ennakoi, että tämä onnistuu.

José Mourinhon joukkueet eivät yleensä häviä kahta kertaa peräkkäin. Yleensä käy niin, että tappion jälkeen José on herättänyt ryhmänsä jollain keinolla seuraavaan otteluun. Olen varma, että niin käy nytkin, Hyypiä miettii Valioliiga.comille.

– Spursia vastaan koko pelin kulku muuttui 11 sekunnissa. Kukaan ei tiedä, miten ManU:n oli tarkoitus pelata. Mutta avausmaalin jälkeen suunnitelmalla ei ollut väliä. Spurs vei ottelua täysin ja ansaitsi sataprosenttisesti voittonsa.

Kotikentällään Mourinhon Man United on ollut suoritusvarma. Tappioita on kotona tällä kaudella vain yksi.

– Vielä viime kaudella Old Traffordilla United pudotti turhia pisteitä. Nyt ei. Joukkue on hävinnyt kotonaan vain kerran ja jäänyt tasuriinkin vain kahdesti. 12 peliä ja viisi päästettyä maalia niissä kertoo, että askelmerkit ovat kohdallaan.

– Uskon, että peli tulee olemaan aika selvä. ManU ei juuri murskalukemia taululle iske, mutta parin maalin voitto on papereissani tulossa, Sami Hyypiä sanoi.

Avoin viikonloppu! Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa.

Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viaplay on viikonloppunakin maksullinen. Katso tarkemmat tiedot www.viasat.fi/avoinviikonloppu.

Juho Hirvonen