Valioliigalegenda Sami Hyypiä ei usko, että kauden yllättäjä Burnley pystyy kiusaamaan Manchester Cityä lauantain Viasatin studio-ottelussa. Hyypiä antaa kunniaa Burnleyn kaudelle, mutta nyt on vastassa liian kova joukkue.

– En näe, että Burnleylla olisi mitään saumaa. Kotona he ovat pelanneet hyvin ja ottaneet paljon pisteitä, mutta nyt on vastassa yksinkertaisesti liian kova joukkue. En näe, että City pysähtyy, tuskin edes hidastuu, Hyypiä arvioi Valioliiga.comille.

– Maksimi on, että Burnley sinnittelee pitkään ja saa tulokseksi pienen tappion. Mutta tuokin vaatisi lähes täydellistä 90 minuuttista.

Hyypiä antaa kuitenkin tunnustuksen Burnleyn kaudelle – jo nyt.

– Burnley on sarjan hyvin pienessä keskikastissa. Joukkue on mielestäni säilyttänyt sarjapaikkansa ja se on kova saavutus, kun muistetaan, että puolet joukkueista pelaa vielä putoamista vastaan. Mielestäni he ovat pelanneet nappikauden ja siitä heille kaikki kunnia.

– Mutta City on tällä hetkellä ylivoimainen. Ok, he hävisivät Liverpoolille, mutta se oli enemmän tilastotappio. Ja Burnley on, myös kaikella kunnialla, eri tason joukkue kuin Liverpool, entinen Redsin takalinjojen valtias sanoi.

Avoin viikonloppu! Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa.

Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa. Viaplay on viikonloppunakin maksullinen. Katso tarkemmat tiedot www.viasat.fi/avoinviikonloppu.

Juho Hirvonen