Manchester United pelasi yhden kauden selvästi heikoimmista otteluistaan keskiviikkona juuri sillä hetkellä, kun sen olisi pitänyt esiintyä vahvasti. Punapaidat hävisivät vieraissa Tottenhamille 0-2-lukemin Wembleyn stadionilla.

Tuota ottelua United ei olisi saanut hävitä. Nyt Spurs on enää viisi pistettä punapaitoja perässä.

Lauantaina manchesteriläisseuran ottelut jatkuvat sarjapaikastaan kynsin ja hampain Valioliigassa taistelevaa Huddersfieldia vastaan. Viasatin selostajan Ville Kuusisen mukaan paljon pitää muuttua keskiviikosta, jotta United pääsee takaisin voittokantaan.

Huddersfieldia on turha pitää selvänä heittopussina, sillä joukkue kukisti Unitedin kotonaan kauden avauskohtaamisessa lokakuussa lukemin 2-1.

– Kauden avauskohtaaminen oli (manageri José) Mourinhonkin mukaan asenteellisesti heikko Unitedilta. Wembleyllä Man United oli keskiviikkona surkea, joten punaisilla on kasvojen pesun paikka, Kuusinen sanoo Valioliiga.comille.

Arsenalista saapuneella hyökkääjätähdellä Alexis Sánchezilla on nyt takana kaksi ottelua Unitedin paidassa. Cupin ottelussa Yeowil Townia vastaan chileläinen loisti, mutta Tottenhamia vastaan laituritähti ei juuri erottunut edukseen.

– Itseäni kiinnostaa se, näyttääkö Alexis vahvistukselta. Keskiviikkona ei näyttänyt, Kuusinen täräyttää.

Ennen lauantaita United on Valioliigassa toisena 53 pistellä, Huddersfield 24 pisteellä sijalla 17. Sarjanousijan ero putoajan paikkaan on vain piste.

Kuusisen selostama valioliigaottelu Manchester United-Huddersfield näkyy lauantaina 3.2. suorana lähetyksenä Viasat Sport Premium HD -kanavalta ja osoitteessa viaplay.fi kello 16.55 alkaen. Ottelun parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.

Viasatin Avoimena viikonloppuna Viasatin kotimaiset urheilukanavat ovat vapaasti katsottavissa perjantaista 2.2. klo 16.00 maanantaihin 5.2. klo 9.00 asti. Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavat ovat auki operaattoreiden kaapeli- ja laajakaistajakelussa. Viasat Urheilu on auki myös antenniverkon alueella ja kanavan ohjelmat ovat lisäksi katsottavissa ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa.