Chelsean manageri Antonio Conte toivoo, että hänen seuransa osoittaisi tukensa hänelle jonkinlaisella luottamuslauseella.

Italialaisvalmentaja Conte johdatti viime vuonna, debyyttikaudellaan Englannissa, Chelsean Valioliigan mestariksi. Kuluvalla sesongilla lontoolaiset ovat jääneet kuitenkin kauas mestaruuden uusimisesta, sillä ottelun enemmän pelannut sarjakärki Manchester City on karannut Chelseasta jo 19 pisteen päähän.

Conten on huhuttu olevan halukas lähtemään Chelseasta, eikä spekulaatioita ole hiljentänyt se, että Chelsean luotsi on itsekin puhunut toiveestaan palata tulevaisuudessa Italiaan.

Viime kauden mestarivalmentaja on ollut yhdistettynä useisiin Italian suurseuroihin sekä A-maajoukkueeseen, joka on ollut ilman käskyttäjää viime vuoden lopusta lähtien. Conte toimi Italian A-maajoukkueen päävalmentajana ennen aikaansa Chelseassa.

Conte sanoi suoraan, että kaipaisi enemmän tukea Chelsean seurajohdolta.

– Minun on oltava rehellinen. Kun tällaisia huhuja ja spekulaatioita liikkuu heti kauden ensimmäisen pelin jälkeen, niin pitäisin siitä, että seura valmistelisi mahdollisesti minulle lausunnon, jossa he kertovat, että luottavat minuun ja tekemääni työhön.

– Mutta samalla tiedän, että tällaista ei ole ikinä ennen tapahtunut, joten miksi toivoa jotain muuta? Mutta haluaisin ehdottomasti lausunnon näitä spekulaatioita vastaan. Haasteena on, että niin ei ole koskaan menneisyydessä käynyt.

– On iso haaste muuttaa lähestymistapaa nyt, mutta minä olisin varmasti iloinen.