West Ham United on kiinnittänyt laitapuolustaja Patrice Evran, 36, riveihinsä lyhyellä sopimuksella. Seura ilmoitti asiasta keskiviikkona verkkosivuillaan.

Vapaana agenttina West Hamiin saapuva ranskalaiskonkari on voittanut uransa aikana seitsemän liigamestaruutta ja Mestarien liigan. Hänen seurojaan ovat olleet muun muassa Monaco, Manchester United ja Juventus.

Viimeksi Marseillen paidassa pelanneen Evran sopimus Itä-Lontoossa ulottuu kesäkuuhun 2018. Hän kantaa Hammersissa numeroa 27.

– On mahtavaa palata takaisin, ja olen kiitollinen West Hamille siitä, että se antoi minulle mahdollisuuden tehdä työtäni, Evra toteaa.

– Se tapahtui todella nopeasti. Agenttini soitti minulle ja kertoi, että minun pitää palata (Dubaista) Lontooseen mahdollisimman nopeasti. Minulla oli mukava tapaaminen managerin (David Moyes) kanssa, jonka tunnen tietysti Manchester Unitedista. Tapasin myös puheenjohtajan, joten se oli todella helppoa.

Evra päätyi otsikoihin viime vuoden marraskuussa, kun hän potkaisi fania Eurooppa-liigan ottelun yhteydessä. Välikohtauksen johdosta pelaajan ja Marseillen tiet erkanivat.